Nie tylko z nano rurek świat jest zbudowany.

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Nie tylko z nano rurek świat jest zbudowany. » Odzież i obuwie » swetry damskie .

swetry damskie .

Posts 1 to 7 of 7

1

Witam serdecznie gdzie dostanę jakieś         swetry damskie sklep internetowy możecie jakiś polecić ? Z góry dzięki za pomoc.

Last edited by Raweloer (2017-01-25 12:04:22)

0

2

Ja sobie kupiłam     koszulki gatta powiem ci że są świetne naprawdę mi się podobają takie koszulki opcja bardzo dobra dla każdej pani.

0

3

Takie swetry to na moje już syf teraz się nosi T-shirty i jakieś bluzki normalne sweter to jest dla babć jakiś

0

4

Teraz swetry wyszły z mody powiem ci że takie T-shirty są spoko teraz dziewczyny wgl coraz wiecej ciała odkrywają.

0

5

Fajna sprawa taki sweter damski sobie kupić nie ma problemu teraz na allegro są wyprzedaże warto tam zajrzeć może coś będzie cieakwego akurat.

0

6

Powiem ci że właśnie swetry już wychodza z mody lepsze są t-shirty spoko sprawa to jest i są wygodne i lekkie i nie są przede wszystkim drogie

0

7

Nie ma problemu sobie ogarnąć takie modne swetry są spoko właśnie lubie cały czas swetry chodzę sobie i nie narzekam.

0

You are here » Nie tylko z nano rurek świat jest zbudowany. » Odzież i obuwie » swetry damskie .