Witam serdecznie gdzie dostanę jakieś swetry damskie sklep internetowy możecie jakiś polecić ? Z góry dzięki za pomoc.
Last edited by Raweloer (2017-01-25 12:04:22)
Nie tylko z nano rurek świat jest zbudowany. |
You are here » Nie tylko z nano rurek świat jest zbudowany. » Odzież i obuwie » swetry damskie .
Witam serdecznie gdzie dostanę jakieś swetry damskie sklep internetowy możecie jakiś polecić ? Z góry dzięki za pomoc.
Last edited by Raweloer (2017-01-25 12:04:22)
Ja sobie kupiłam koszulki gatta powiem ci że są świetne naprawdę mi się podobają takie koszulki opcja bardzo dobra dla każdej pani.
Takie swetry to na moje już syf teraz się nosi T-shirty i jakieś bluzki normalne sweter to jest dla babć jakiś
Teraz swetry wyszły z mody powiem ci że takie T-shirty są spoko teraz dziewczyny wgl coraz wiecej ciała odkrywają.
Fajna sprawa taki sweter damski sobie kupić nie ma problemu teraz na allegro są wyprzedaże warto tam zajrzeć może coś będzie cieakwego akurat.
Powiem ci że właśnie swetry już wychodza z mody lepsze są t-shirty spoko sprawa to jest i są wygodne i lekkie i nie są przede wszystkim drogie
Nie ma problemu sobie ogarnąć takie modne swetry są spoko właśnie lubie cały czas swetry chodzę sobie i nie narzekam.
You are here » Nie tylko z nano rurek świat jest zbudowany. » Odzież i obuwie » swetry damskie .